Buna ziua postez aceasta intrebare in speranta ca voi gasi raspuns.Am fost implicat intrun accident eu fiind victima,primind RCA-ul de la vinovat,am mers la societatea de asigurari care motivand ca motociclul are vechime de peste 10 ani suma totala de despagubire este de 493 ron in caz ca nu se repara iar daca se repara este undeva la 650 ron,serviceul agreat de soc.de asigurari dupa contatare a facut un deviz de reparatie total 3660 ron intrebarea este cum repar acest motociclul cu suma data de catre firma de asigurari?
veti primi de la asigurator suma pe care acestia o vor considera justa in functie de vechimea scuterului si alte elemente privind evaluarea acestuia si nu in functie de valoarea preciata in devizul emis de catre șervice.
dvs veti achita diferenta intre aceste 2 sume, daca doriti sa va reparati scuterul
In acest caz sunt 2 posibilitati:
1-sunteti de acord cu suma propusa de asigurator;
2-actionati in instanta asiguratorul pentru a solicita valoarea reala a daunei dar asta dupa ce consultati un avocat specializat in procesele cu asiguratorii.
Plata dauna totala
Helfer
Buna ziua. De curand am avut un accident cu autovehicolul care este cumparat cu credit de la o banca. Am asigurare Casco iar masina este asigurata la suma de ... (vezi toată discuția)
Abuz astra
lary_alexandra2
In data de 16.12.2010 am fost implicat intr-un accident ( eu nefiind vinovat), celalalt conducator recunoscandu-si vina la politie mi s-a eliberat autorizatia ... (vezi toată discuția)