avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1067 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

daca am o hotarare judecatoreasca pt incheierea contractului si daune cominatorii la care misa facut contestatie la executare si am pierdut daunece cominatorii executarea silita la ce se va mai face . ?
Cel mai recent răspuns: floryosman , utilizator 13:47, 11 Martie 2012
la ce a ramas in hotarare
Pe partea obligarii la plata daunelor...Ramane de vazut ce alte obligatii mai sunt mentionate in hotarare.......
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Martie 2012
ContSters98997, utilizator
fi ti mai explicita
da multumesc mult de si in hotarare este prevazut si amenda de 50 roni pe zi pana la incheierea contractului pana la data cand il va incheia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Personalitate juridica comisie de aplicare a legilor fondului funciar Costiff Costiff As dori sa ma lamureasca cineva cum e cu personalitatea juridica a CALFF si daca aceasta poate plati daune cominatorii in cazul in care nu pune in executare o ... (vezi toată discuția)
Ignorarea sentintei marfan marfan buna ziua, am castigat un proces, am investit sentinta cu formula executorie, primarul respectiv care trebuie s-o puna in aplicare zice ca asa ceva nu se ... (vezi toată discuția)
ce cale de atac mai am sanse floryosman floryosman din 2010 am o hotarare irevocabila cu castig de cauza la daune cominatori si sa-mi faca contract de vanzare cumparare.Am facut o cerere de executare am puso ... (vezi toată discuția)