avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită ce cale de atac mai am sanse
Discuție deschisă în Executare silită

ce cale de atac mai am sanse

din 2010 am o hotarare irevocabila cu castig de cauza la daune cominatori si sa-mi faca contract de vanzare cumparare.Am facut o cerere de executare am puso pe rol la care misa facut contestatie de cel care ma judec la care a si castigat cu motivul sadisfacerea timbrajului
am facut recurs si tot el a castigat cu motiv ca nu am dovezi si ca sar fi modificat hotarerea.ce cale de atac mai am sanse .HOtararea prevede daune cominatori si incheierea contractului.
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Februarie 2012
floryosman, utilizator
Cel mai recent răspuns: floryosman , utilizator 07:46, 26 Februarie 2012
floryosman a scris:

cu motivul ca ar fi cerut prea mult executoarea .

Motivarea prezentata de dvs nu acopera niciun articol de lege
Pentru raspuns ,parcurgeti atent hotararea instantei si precizati concret pe ce articol de lege a intemeiat instanta de judecata hotararea
pt sadisfacerea timbrajului
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Februarie 2012
floryosman, utilizator
Din precizarea dvs rezulta ca instanta de judecata ,datorita nedepunerii dovezii de timbrare a cererii,a dispus respingerea recursului formulat de dvs
mai am vre-o cale de atac

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa timbru recurs Mihaela Elena Mihaela Elena o rugaminte va rog... Acum un an de zile mi s-a admis recursul impotriva Comisiilor Locale si Judetene in obtinerea unui titlul de proprietate si desigur ... (vezi toată discuția)
Sesizare impotriva unui judecator grozalaurentiu grozalaurentiu cum pot acuza un judecator care mi-a facut o nedreptate dind o hotarare nelegala si anume avind o hotarare definitiva si investita cu titlu executoriu am ... (vezi toată discuția)
Lipsa interes invocare exceptie dumitru2000 dumitru2000 reclamantul, in cursul dezbaterilor, solicita obligarea paratului la plata de daune cominatorii in cazul in care paratul nu se va conforma hotararii ... (vezi toată discuția)