avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Sesizare impotriva unui judecator
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Sesizare impotriva unui judecator

cum pot acuza un judecator care mi-a facut o nedreptate dind o hotarare nelegala si anume avind o hotarare definitiva si investita cu titlu executoriu am cerut daune cominatorii pentru neraspunderea unei autoritati intr-un anumit timp asupra unei probleme am depus intimpinare si nu mi-sa dat nici un raspuns din partea autoritati si azi mi-sa respins actiunea fara nici un motiv de catre un judecator care poate prin Africa se pot lua aceste decizi
Cel mai recent răspuns: ContSters211777 , utilizator 12:43, 5 Mai 2012
Asteptati intai motivarea hotararii si apoi reveniti cu mai multe amanunte.
In principiu puteti face o plangere la CSM, dar nu as fi atat de convins ca este greseala judecatorului. Poate ca nici actiunea dvs in instanta nu a indeplinit toate conditiile pentru a fi admisibila ori intemeiata.
astazi am avut un termen la judecatorie , la termenul trecut am primit in fata instantei o intampinare si am dat si eu o intampinare la acea intmapinare si nu mi-sa dat nici un raspuns la intimpinarea pe care eu am facuto cu toate ca aveam hotarare definitiva cu titlu executoriu nu putea avea nici un motiv sa-mi respinga actiunea prin care eu am cerut daune cominatorii pentru neprimirea unui raspuns din partea autoritati locale numai cu rea credinta se putae da
puteti sa exercitati calea de atac prevazuta de lege împotriva acelei sentinte, pe care o apreciati nedreapta.... sustineti că fara niciun motiv judecatorul v-a respins actiunea promovată de dumneavoastră avand ca obiect daune cominatorii....situatia nu este chiar aşa... initial instanta emite minuta, apoi motivează sentinta si o sa va comunice la domiciliu hotararea, in continutul careia o sa identificati motivele/argumentele judecătorului care l-au determinat sa va respinga cererea d-voastră..., iar, cum spuneam anterior, împotriva acesteia declaraţi calea de atac...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsa interes invocare exceptie dumitru2000 dumitru2000 reclamantul, in cursul dezbaterilor, solicita obligarea paratului la plata de daune cominatorii in cazul in care paratul nu se va conforma hotararii ... (vezi toată discuția)
Ce temei legal sa invoc pentru un apel? cosladin cosladin Am fost sesizat de CASJ ca am de platit o suma de bani ,am contestat si s-a decis ca s-a anulat ordinal care ma oblige la plata. dupa cateva luni am fost somat ... (vezi toată discuția)
Daune cominatorii de intarziere sorincapitanescu sorincapitanescu Buna ziua, Am o Hotarare definitiva si irevocabila, investita cu formula executorie prin care ANRP pe Legea 290/2003 trebuie sa respecte Hotararea Comisiei ... (vezi toată discuția)