buna seara, va rog as vrea sa stiu daca un titlu proprietate emis in 1994 pe un teren pe numele unei persoane care momentan este decedata, nu mai este valabil ( ceva legat de legea Lupu ), si in ce conditii se trece acum pe numele sotiei supravietuitoare , avand si sase copii ce ar putea fi mostenitori
persoana titulara pe titlu proprietate este decedata din 2005, sotia acestuia a primit o scrisoare de reconstituire drept de proprietate ca altfel se pierde acest teren
este posibil asa ceva ?
s-a prezentat saptamana trecuta la primaria pe raza careia este terenul si am inteles ca o sa faca un titlu actual pe numele acesteia,
in ce conditii se poate face acest lucru
Se poate face acest lucru fara o solicitare prealabila ?
In masura in care s-a emis TP in 1994 pe numele unei persoane care acum este deceadata, mostenitorii acesteia vor merge la notar unde se dezbate succesiunea si iesirea din indiviziune. Nu stiu ce scrisoare a primit doamna, insa tind sa cred ca n-are nici o legatura cu TP-ul din 1994; doar pentru ca decedeaza titularul, asta nu inseamna ca titlul de proprietate se schimba. Probabil ca a mai formulat doamna vreo cerere in baza unei legi ulterioare si urmeaza a i se emite un nou TP, pe numele dansei, diferit de cel al sotului