avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... inscrierea in colegiul consilierilor juridic
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

inscrierea in colegiul consilierilor juridic

V-as ruga sa imi spuneti, daca se poate, unde trebuie sa depun actele pentru inscrierea in colegiul cons juridici din bucuresti? adresa ma intereseaza... pe net nu am gasit adresa...
multumesc!
Ultima modificare: Marți, 18 Noiembrie 2008
florentinaa, utilizator
Cel mai recent răspuns: Aurelian Cîcu , Consilier juridic 00:50, 6 Decembrie 2008
Aflati unde este sediul colegiului din localitatea dvs. Apoi o sa vi se explice acolo ce acte trebuie sa aduceti, ce cotizatii si taxe trebuie sa platiti.
Succes!
In afara taxei pe care o percepe la inscriere, la altceva sa nu va asteptati de la acest Colegiu ...;)
Colegiul Consilierilor Juridici Bucuresti
Adresa: B-dul Regina Maria nr. 64, Sector 4, Bucuresti
Telefon: 021-335.82.10
Fax: 021-335.82.11
Exista in tara nenumarate alte "colegii" organizate dupa aceeasi lege care functioneaza legal. La aceste "colegii"=asociatii profesionale, taxele sunt decente, chiar modice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Colegiul consilierilor juridici clara112 clara112 Stie cineva ce se intampla cu site-ul www.ccj.ro? Incerc sa aflu ce acte sunt necesare pt a te inscrie. Apare o pagina cu niste programe si nu pot accesa ... (vezi toată discuția)
Cum se ajunge consilier juridic? claudia elena claudia elena Buna ziua....Fiti draguti in anul 2007 am terminat facultatea si am dat si licenta in acelasi an....Pana in prezent nu am profesat ca nimic....Vroiam sa va ... (vezi toată discuția)
Din nou despre statutul consilierilor juridici anonim anonim Doresc si eu adresa Colegiului Consilerilor Juridici din Bucuresti.
Multumesc. (vezi toată discuția)