avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1150 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general va rog frumos un sfat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

va rog frumos un sfat

Buna ziua.Am codul caen 4540 si de curand am cump din afara niste peise second hand la kg doresc sa vand aceste piese la bucata cum trec in contabilitate ce pasi trebuie sa fac pentru a vinde la buc ,care este procedura.
Va multumesc anticipat si astp rasp dvs.
Cu stima
Simi
Cel mai recent răspuns: 22afa , utilizator 01:42, 29 Noiembrie 2008
Fara sa fiu rautacios , de ce nu angajati un consultant sa va lamureasca ?!
Din experienta mea , foarte multe persoane evita sa-si angajeze un consultant , (pentru ca trebuie sa-l plateasca) mergand doar pe folclor !
Eu cred ca aici ar trebui dezbatute probleme de interpretare generala.
Colegii mei nu cred ca vor marsa ca pe acest site sa se desfasoare o activitate de cosultanta gratuita.
Da-mi mai multe detalii, te rog! Mai ales , ce documente ai, ce ai intocmit pana acum. Gratuit !
d-nul Popa =D> restul lasa de dorit. Stiu ce inseamna sa fiii profesionist.=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbateri referitoare la deductibilitatea cheltuielilor cf og34/2009 lumi71 lumi71 Ori nu gasesc, ori nu stiu sa caut. Dezbateri referitoare la interpretarea normelor la OG34/2009 vis-a-vis de cheltuielile deductibile cu masinile inca nu sunt ... (vezi toată discuția)
Promisiunea unilaterala, act unilateral? Ulpianus Ulpianus In noul Cod Civil, promisiunea unilaterala (art. 1327) este trecuta la sectiunea Actul juridic unilateral, ori de fapt aceasta este act bilateral si contract ... (vezi toată discuția)
Dreptul elevului la personalitate Radamante Radamante 1.Codul Civil -art. 58 Drepturi ale personalităţii (1) Orice persoană are dreptul la viaţă, la sănătate, la integritate fizică şi psihică, la ... (vezi toată discuția)