avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Venit estimat pfa
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Venit estimat pfa

Va rog sa i-mi spuneti cum se calculeaza venitul estimat? Eu pana in prezent nu am venituri, mi-o venit acasa sa platesc impozit in patru transe a 1037ron, ce trebuie sa fac? se mai poate rectifica ceva? este ft mult un venit estimat de 40000ron pe an in sistem real, mai ales ca nu am venituri realizate....
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: SILVIA HORVATH , Contabil 09:55, 11 Martie 2012
Daca nu ati depus decl.220 pina da de 29feb. pe anul2012,vi s-a calculat estimarea la vechea decl de anul trecut,sau ultima care o aveti depusa.
mergeti la administratie sa vedeti daca puteti face rectificativa la venitul estimat pe 2012. si cheltuieli estimate -iar diferenta va fi de plata impozit 16 %
Trebuie să va adresaţi agenţiei fiscale care a trimis înştiinţarea de plată şi să vă clarificaţi veniturile estimate şi cele efectiv realizate, Depunerea sau nedepunerea Declaraţiei 220 , atrage consecinţe de această natură !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sursa venit mariusdragu mariusdragu Buna ziua! Am un PFA in domeniul IT infiintat la finalul lunii august, anul trecut. Atat prima declaratie depusa (cea estimativa, pentru a-l declara la ... (vezi toată discuția)
Impozit 2010 - pfa psih psih Buna ziua, Luna aceasta am finalizat actele pentru infiintarea unui cabinet de psihologie, inclusiv obtinerea C.I.F. Impozitul pt. anul 2010 se plateste ... (vezi toată discuția)
Rectificativa la declaratia 220 cu venitul estimat coca_ab coca_ab LA DECLARATIA DE VENIT ESTIMAT PE 2014 AM GRESIT SUMELE ESTIMATE,VENIT,CHELTUIELI CU ADAUGAREA UNUI ,,0,,, SE MAI POATE RECTIFICA ACEASTA DECLARATIE,GRESEALA ... (vezi toată discuția)