avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 383 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Rectificativa la declaratia 220 cu venitul estimat
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Rectificativa la declaratia 220 cu venitul estimat

LA DECLARATIA DE VENIT ESTIMAT PE 2014 AM GRESIT SUMELE ESTIMATE,VENIT,CHELTUIELI CU ADAUGAREA UNUI ,,0,,, SE MAI POATE RECTIFICA ACEASTA DECLARATIE,GRESEALA AM OBSERVAT-O CIND AM PRIMIT DECLARATIA DE IMPUNERE DE LA FINANTE ATRAGINDU-MI ATENTIA CA IMPOZITUL PE VENIT ESTE MULT PREA MARE PRECUM SI CASS DE PLATA LA VENITUL ESTIMAT. EU AM O INTREP.INDIVID.CU ACTIVITATE FOARTE MICA ORI PENTRU MINE REALIZAREA UNUI VENIT DE 120000 ESTE DE DOMENIUL VISELOR.VA MULTUMESC IN EVENTUALITATEA UNUI RASPUNS.
Cel mai recent răspuns: coca_ab , utilizator 21:26, 7 Martie 2014
Pentru formularul 220 “Declaraţie privind venitul estimat” nu a fost prevăzută posibilitatea depunerii unei declaraţii rectificative.
va multumesc mult pentru raspuns,in consecinta nu-mi ramine decit sa platesc tot anul 2014 niste sume astronomice pentru mine si sa le recuperez abia in 2015 ?
Incercati sa luati legatura cu inspectorul de la Circa Financiara dar odata ce ati primit decizia de impunere pe 2014...Incercati totusi.
multumesc inca o data pentru promtitudine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 220 privind venitul estimativ annaanna annaanna Am nevoie de un sfat legat de declaratia 220 pe care am depus-o la inceputul lunii ianuarie, si am gresit, declarand un venit estimativ foarte mare pentru anul ... (vezi toată discuția)
Cass 2018 bubus bubus in cazul de azi va prezint situatia me. Am doua venituri fiscalizate : 1. PFA cu un venit sub nivelul salariului minim de anul asta 2. Cedarea folosintei ... (vezi toată discuția)
Sursa venit mariusdragu mariusdragu Buna ziua! Am un PFA in domeniul IT infiintat la finalul lunii august, anul trecut. Atat prima declaratie depusa (cea estimativa, pentru a-l declara la ... (vezi toată discuția)