avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... autorizatie de la primarie ptr izolatie termica
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

autorizatie de la primarie ptr izolatie termica

Buna ziua,

Ca orice om gospodar, care vara isi face sanie si iarna caruta, deja ma gandesc sa fac izolatia termica a peretilor exteriori si a plafonului de la subsol (locuiesc la parter). Pentru izolatia facuta pe interior nu am avut nevoie de autorizatia de constructie eliberata de primarie. Pentru izolatia pe exterior am auzit ca este nevoie de asa ceva ptr a nu avea probleme. Intrebarea mea este daca ptr izolatia plafonului de la subsol am nevoie de vreun aviz, autorizatie sau vreo aprobare din partea asociatiei de proprietari. Fiind singura care beneficiaza de izolatia plafonului banuiesc ca aceasta nu va fi o cheltuiala comuna, nu? Sau da?

Cel mai recent răspuns: jade_0923 , utilizator 05:00, 13 Martie 2012
Da, este bine sa notificati as. prop. in acest sens. nu au motive sa se opuna.
Odata cu renuntarea la incalzirea in sistem centralizat, in subsoluri temperatura scade atat de mult incat pot sa afecteze conductele de apa si canalizare. Noi am patit-o la cateva blocuri. Deci in acea notificare, legati-va si de chestia aceasta.
Lucrarea de termoizolare sa o faceti cu o firma specializata. Sa aveti pretentia de a pune materiale de calitate (contra umezelii permanente), iar finisajul sa arate cam la fel cu o lucrare efectuata pe peretii exteriori si sa prezinte garantie.
Succes!

Buna dimineata,

Multumesc ptr raspunsuri! Clar voi folosi firma specializata. Si este in interesul meu sa folosesc materiale de buna calitate.

O zi minunata!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatie proprietari-spatii comune iuliaiulia1501 iuliaiulia1501 As vrea sa aflu daca un perete exterior al apartamentului proprietate personala este considerat spatiu comun avand in vedere cheltuielile pentru izolare ... (vezi toată discuția)
Reabilitare termica exterior THEODORA30 THEODORA30 Buna ziua vreau sa stiu de ce am nevoie de autorizatie pt a mi izola exterior o garsoniera care este situata pe colt si de ce nu mi se da autorizatie ... (vezi toată discuția)
Reabilitare termica elaeco elaeco Buna ziua, Doresc sa va intreb daca este legal ca izolatia termica a peretilor exteriori pe care eu am facut-o din bani personali sa fie data jos de catre ... (vezi toată discuția)