avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiinatre centru cursuri predare Engleza
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiinatre centru cursuri predare Engleza

Buna ziua!
Doresc sa infiintez un centru de predare Lb Engleza. Vreau sa ma axez pe lectiile one2one, si doresc sa le ofer cursantilor posibilitatea de a efectua cursurile la domiciliul lor sau locul lor de munca sau online.
Nu stiu de ce aprobari si autorizatii am nevoie, astfel apelez la ajutorul dumneavoastra.

Ce trebuie sa fac pentru infiinatarea unui centru/scoli/club (nu denumirea conteza) de limba engleza cu predare la domiciliu si online?

Ce cod CAEN este recomandat?
Am nevoie neaparat de un sediu?
Nu exclud posibilitatea unui centru fix, unde sa pot forma grupe de cursanti, dar pentru inceput nu cred ca este necesar.

Am nevoie de autorizatie de la Min. Invatamantului? Nu tin neaparat sa le dau cursantilor diplome recunoscute de X si Y la sfarsitul cursului.

Daca vreau sa am pregatire pentru TOEFL/ IELTS/ GMAT/ TOEIC/ etc. in centru am nevoie de aprobari suplimentare?

Va multumesc foarte mult si apreciez orice sfat sau idea pe care sunteti dispusi sa o impartasiti cu mine.

Alte discuții în legătură

Cod caen instructor coregraf ElenaTarna ElenaTarna Buna ziua! am diploma atestat de instructor coregraf si vreau sa predau dans in diverse institutii. la ce cod caen ma incadrez? 9304 Activitati de ... (vezi toată discuția)
Pot preda o limbă străină pe care o cunosc la nivel avansat însă fără a avea un atestat lingvistic? Lori_ana Lori_ana Doresc să organizez cursuri de predare a limbilor străine franceză, engleză și suedeză. Am terminat Facultatea de Litere, specializarea ... (vezi toată discuția)
Autorizatie traducator autorizat Carmen Viorica Pop Carmen Viorica Pop Buna ziua/seara tuturor, Am gasit foarte interesante discutiile de pe acest forum referitoare la autorizatia de traducator autorizat dar pe mine nu m-a ajutat ... (vezi toată discuția)