Sunt functionar public( consilier juridic la primarie ) am voie sa fiu asociat unic la o societate comerciala care comercializeaza produse farmaceutice mama mea fiind reprezentantul legal Daca am voie sa inchiriez un spatiu pt societate de la primaria unde lucrez Am obligatia sa mentionez in declaratia de interese si avere ca detin o asemenea societate si ce venit am obtinut
Puteti fi asociat, nu-i problema. Aveti atentie insa sa nu semnati si dvs, din partea primariei, contractul de inchiriere, in cazul in care acesta se va materializa. Va trebui sa mentionati calitatea de asociat in declaratia de interese.
contractul de inchiriere este incheiat din 2009 NU am mentionat nici intro declaratie de interese ca sunt asociat unic si detin societatea din2007 Si nu am mentionat nici in declaratia de avere profitul obtinut Este vreo problema daca am primit spatiul printro dispozitie a primarului fara sa se fi dat o hotarire a consiliului local si sa fi fost scos la licitatie
Pot inchiria?
Imparatul
Vreau sa inchiriez un spatiu comercial pentru firma mea. Am fost sa vad spatiul, mi-a placut, dar acesta este detinut de un lichidator. Pentru ca firma ... (vezi toată discuția)
Punct lucru
anditaru
am obtinut certificatul de inregistrare al unui srl cu sediul la domiciliu...insa am inchiriat un spatiu ptr desfasurarea activitatii..un magazin..unde ... (vezi toată discuția)