avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Hotararea pronuntata de prima instanta intr-o cauza ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Hotararea pronuntata de prima instanta intr-o cauza penala se comunica?

buna ziua! pe data de 22 aprilie 2011 am fost prins de catre politie conducand pe drumurile publice un autovehicul cu o imbibatie alcoolica de 0,95 in aerul expirat. pe data de 8 noiembrie am fost la proces,acum cred ca nu am fost eu atent dar in timpul procesuluyi nu am mauzit ce sentinta mi s-a dat doar cand a spus doamna judecator sa astept sa-mi vina decizia acasa. dupa o vreme am fost iar la judecatorie si am citi pe infochiosc sentinta care mi s-a dat: 6 luni cu suspendare 2 ani si 6 luni de incercare si 450 de lei cheltuieli de judecata. am fost si la arhiva si i-am intrebat despre decizie daca trebuia sa-mi elibereze vreo hartie au spus ca nu dar am mai citit undeva ca pentru dosar(pentru a putea da de permis imi trebuie copia dupa aceea decizie. deci trebuie sa imi vina vreo hartie acasa cu aceea hotarare sau nu?? si cheltuielie dejudecata in cat timp ar trebui platite. eu nu le-am platit iar sentinta mi s-a dat pe 8 nov 20011. Multumesc!
verificati daca nu sa facut recurs in primul rand: [ link extern ] /
nu inteleg,cine sa faca recurs, eu sunt inculpatul si nu am facut nici un recurs,instanta face recurs??
Parchetul
Ultima modificare: Duminică, 11 Martie 2012
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
pai ce interes ar avea parchetul sa fac recurs, si daca ar face nu ar trebui sa fiu anuntat?? va multumesc pentru promtitudinea cu care mi-ati raspuns. cu respect
buna ziua .am intrat pe site-ul Ministerului de justitie iar la stadiu procesual scrie fond,iar la termenii de judecata scrie data procesului si condamnare iar dedesubt solutia.deci nu cred ca s-a facut recurs,nu scrie nimic despre asa ceva, intrebarea mea este ,daca sunteti binevoitor si veti vrea sa-mi raspundeti, trebuie sa-mi vina decizia aia acsa sau nu? cum v-am mai spus doaman judecator a zis sa astept sa vina acasa iar cei de la arhiva au zis ca nu vine nimic acum poate dvs stiti mai bine, iar cheltuielile de judecata daca nu le-am platit pana acum s-au dublat sau ce? va multumesc,cu stima si respect!

Alte discuții în legătură

Acte necesare elibarerare hotarare de divort definitiva saaa saaa Buna ziua, Am avut si eu divortul la judecatoria sect 6 iar acum as avea nevoie de hotarea de divort definitiva. Imi puteti spune ce acte imi sunt necesare ... (vezi toată discuția)
Recuperare cheltuieli de judecata crys_myh86 crys_myh86 Buna ziua , Am avut un proces civil -litigii de munca ... fostul angajator mi-a cerut in instanta lipsa in gestiune ... am castigat procesul ... a avut drept ... (vezi toată discuția)
Sentinta de condamnare si obligarea la despagubiri materiale si morale-cum procedam? cipriang4s cipriang4s buna ziua pe 7 iunie am avut ultimu termen in proces ,inculpatii au fost pedepsiti cu pedeapsa cu inchisoarea cu suspendare si obligati la plata cheltuieli ... (vezi toată discuția)