avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1219 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Plangere contraventionala - problema comunicarii prin ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Plangere contraventionala - problema comunicarii prin afisare

Buna ziua, sunt in litigiu cu Politia privind o contraventie. Problema este urmatoarea: nu am semnat p-v, dumnealor nu au depus o copie a acestuia la dosar, mie nu vor sa mi-l comunice (motivand ca l-au comunicat prin afisare). Nu vreau sa insist prea tare pe acea prescriptie de 30 de zile, dar consider ca e o mare minciuna ceea ce sustine Politia privind comunicarea prin afisare. Cum credeti ca ar trebui sa combat acest abuz? Sa merg pana in panzele albe si sa fac o plangere penala intemeiata pe 246 C.pen - abuz in serviciu?
Cel mai recent răspuns: nicu_o , utilizator 20:05, 13 Martie 2012
Solicitati instantei proba cu inscrisuri,in sensul ca emitentul sa depuna la dosar copie dupa PV contraventie
am solicitat acest lucru. era vorba de situatia in care o sa depuna p-v si dovada comunicarii, cum pot demonstra ca in realitate nu a avut loc aceasta afisare si intocmire a unui p-v care sa o constate?
procedura de afisare se consemneaza intr-un proces-verbal semnat de cel putin un martor
cyprusboy89 a scris:

procedura de afisare se consemneaza intr-un proces-verbal semnat de cel putin un martor

stiu. si cum il combat daca s-a intocmit la ei in birou (adica fara sa se fi afisat in realitate p-v de constatare a contraventiilor)?
Ultima modificare: Marți, 13 Martie 2012
nicu_o, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depasire neregulamentara am trecut peste liniea continua Paulll Paulll Bine v-am gasit, pe data de 01.08.2009 am fost oprit de un echipaj de politie pentru ca am efectuat o manevra de depasire neregulamentara, mai exact am trecut ... (vezi toată discuția)
Procedura de afisare a unui proces verbal de contraventie rutiera radudum radudum Buna ziua , Am primit in 28.11.2011 de la SPIT ( serviciu public impozite si taxe ) o somatie de plata pentru o amenda circuilatie in 25.11.2010 . Am facut ... (vezi toată discuția)
Termen prescriptie amenda BIROU EXECUTOR JUDECATORESC TEMNEANU IONUT BIROU EXECUTOR JUDECATORESC TEMNEANU IONUT Acum un an am fost oprit de un agent de politie care nu avea masina dotata cu aparat radar intro localitate din tara. Acesta mi-a comunicat ca am fost ... (vezi toată discuția)