avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1011 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale contract de cesiune parti sociale cu aport in natura
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

contract de cesiune parti sociale cu aport in natura

am nevoie neaparat de un model de ''contract de cesiune'' parti sociale cu aport in natura (terenuri) pentru o societate comerciala srl, trebuie autentificat la un birou notarial?
ma puteti ajuta?
multumesc foarte, foarte mult
Cel mai recent răspuns: ContSters20980 , utilizator 17:40, 18 Noiembrie 2008
Cesiunea e una, aportul e alta. Nu vad cum poate exista asa o oferta "2 in 1". Mai bine ne-ati clarifica ce anume vreti sa faceti mai intai.
Capitalul social al firmei este compus cu aport in natura (terenuri). Am nevoie de un model de contract de cesiune a aportului in natura catre un alt asociat nou care va intra in firma.
De cesionat nu se transfera aportul (terenurile respective), ele raman ale societatii. Se transfera numai partile sociale/actiunile societatii, pentru care sunt vreo doua modele la Documente Utile. Mare atentie insa, modelele nu sunt deloc adaptate situatiei si n-as indica vreodata folosirea lor pur si simplu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura cesiune parti sociale catre administratorul srl (care nu este si asociat) Irina S. Irina S. Care este procedura exacta (pasi de urmat) si ce costuri impica, pentru ca asociatii unui srl (unul are 90% iar celalalt 10%) sa cesioneze toate partile ... (vezi toată discuția)
Cesionare parti sociale alina_vi alina_vi Un asociat doreste sa cesioneze o parte din partile sale sociale pe care le detine la un SRL catre un tert. Asociatul are o datorie mai veche catre tert. Este ... (vezi toată discuția)
Aport in natura la capitalul social Elena266 Elena266 Buna ziua, as vrea sa-mi desfiintez PFA-ul si sa infiintez o firma As dori sa stiu daca licenta de taxi pe care o detin poate fi mutata pe firma si daca ramane ... (vezi toată discuția)