avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale ''Cesiunea aportului de capital social''
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

''Cesiunea aportului de capital social''

am nevoie de un model de contract pentru ''Cesiunea aportului de capital social'' . Ma poate ajuta cineva?
Cel mai recent răspuns: ContSters20980 , utilizator 17:39, 18 Noiembrie 2008
Intrati pe acest forum in sectiunea "Documente utile" la rubrica contracte comerciale.Sper sa gasiti ceea ce aveti nevoie.
Aportul nu se cesioneaza, v-am mai intrebat ce anume doriti prin operatiunea de care vorbiti si acum vad ca ati postat de trei ori aceeasi intrebare. Va avertizez pe aceasta cale ca ati incalcat regulamentul de postare si ca la prima repetare veti fi sanctionat(a). Singurul topic lasat activ va fi cel de aici: www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal divele divele -daca la momentul in care introducem datele in noul revisal avem salariati cu contracte suspendate cum se procedeaza , unde se vor inregistra ? -dar daca ... (vezi toată discuția)
Model contract de mandat marian_01 marian_01 vreau si eu un model de contract de mandat,pentru asociatia de proprietari,va multumesc. (vezi toată discuția)
Cesiune parti sociale miruna82 miruna82 Buna ziua Societatea A, persoana juridica straina, asociat unic al societatii X din Romania, decide vanzarea firmei X catre societate B, de asemenea persoana ... (vezi toată discuția)