avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 312 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

revisal

-daca la momentul in care introducem datele in noul revisal avem salariati cu contracte suspendate cum se procedeaza , unde se vor inregistra ?
-dar daca avem salariati care au functia de baza la alte institutii si cumuleaza la noi?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:29, 17 Octombrie 2011
- se introduce salariatul / contractul de munca, dupa care intrati pe sectiunea Contracte / Suspendare si completati perioada suspendarii si temeiul legal al suspendarii;
- contractul se inregistraza in mod normal.
:offtopic: Interventie moderator
@ divele

Regulamentul de postare
3.3. Nu adresa aceeasi întrebare pe mai multe sectiuni ale forumului si nu deschide acelasi topic de mai multe ori. In acest caz topic-urile si/sau raspunsurile in plus vor fi sterse de administratori sau moderatori, utilizatorul urmand a fi avertizat, iar ulterior, in caz de nerespectare a avertismentului, va fi banat temporar sau definitiv.

Vedeti topicul deschis de dvs pentru una dintre problemele postate:
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este dreptul meu -supravietuirea- redialboss redialboss buna seara nu stiu unde sa ma mai adresez , sunt bolnav din anul 2005 am 37 ani o vechime ... (vezi toată discuția)
Personalul contractual devine functionar public georgia14 georgia14 Directorul unei institutii publice subordonata consiliului local, care face parte din personalul contractual, poate deveni functionar public in temeiul art.13 ... (vezi toată discuția)
Functionar public sony_kelly sony_kelly as dori un raspuns va rog vreau sa concurez pe postul de operator rol intr-o primarie si as dori sa aflu daca facultatea de administratie publica ma ajuta ... (vezi toată discuția)