avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... CARE E PROCEDURA CA SA INREGISTREZ UN DECES DIN U.E IN ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

CARE E PROCEDURA CA SA INREGISTREZ UN DECES DIN U.E IN ROMANIA???

AM O RUDA ROMANCA, MOARTA IN ITALIA. CUM INREGSIREZ DECESUL IN ROMANIA? CARE E PROCEDURA CEA MAI SIMPLA PENTRU A SCOATE MAI REPEDE CERTIFICAT DE DECES ROMANESC??? UNDE MA ADRESEZ, CAT DUREAZA, AVETI IDEE? A MURIT ACUM 3 SAPT. AM SI INGROPAT-O IN BUCURESTI
Ultima modificare: Luni, 12 Martie 2012
mannuella, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 10:42, 12 Martie 2012
Cererea se depune la primăria în raza căreia aveti dvs. domiciliul sau in raza careia a avut ultimul domiciliu persoana decedata.
Veti merge cu cartea dvs. de identitate si cu:
- Certificatul de deces apostilat in Italia (probabil la prefectura), original şi copie
- Traducerea legalizata si autentificata la un notar public a certificatului de deces, original şi copie
- Cartea de identitate a persoanei decedate, original şi copie.
- Certificatul de naştere şi certificatul de căsătorie a persoanei decedate, original şi copie.

Aici
[ link extern ]
scrie ca poate dura pana la 2 luni.

PS: Va rog nu mai scrieti cu majuscule, se citeste greu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasaport mortuar acbin acbin Buna seara.Concubinul meu a decedat in Italia acum jumatate de an.Exista un pasaport mortuar care se afla la fratele decedatului.Am cu acest barbat un copil ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere saiadi saiadi :(buna seara.copil nascut in grecia mama romanca tatal irakinos.necasatoriti.copilul recunoscut de catre tata.mentionez ca tatal a obtinut in grecia azil ... (vezi toată discuția)
Nulla osta daniela1971 daniela1971 vreau sa stiu daca trebuie pentru nulla osta buletinu original al viitorului sot sau copie ptr a avea nulla osta (vezi toată discuția)