avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1450 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale dupa 2 ani de munca, am aflat ca patronul nu a virat ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

dupa 2 ani de munca, am aflat ca patronul nu a virat contributiile la stat pt mine si alti salariati

Buna ziua!
Va rog mult sa mi spuneti ce am de facut in situatia in care am aflta, dupa 2 ani ca patronul la care am lucrat nu a virat contributiile la stat pt mine si alti salariati. Mi am dat seama de asta cand i am cerut o adeverinta pt medicul de familie.Am ajuns la urgenta de mai multe ori si aveam nevoie sa fac mai multe analize, examene medicale.I am tot cerut adeverinta din decembrie pana in ziua de 9 martie cand m a dat afara spunandu mi ca nu mi da nici o adeverinta.
M am interesat la ITM BACAU si intr adevar mi au confirmat ca nu au fost platite contributiile, desi eu in 2009 am semnat un contract de munca cu el.
Vreau sa l dau in judecata. Va rog mult sa mi spuneti care sunt procedurile si ce parere aveti de asta?
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Ajutor somaj OneDj OneDj Buna ziua De curand am fost dat afara. Mi\'am facut actele pentru somaj, am fost si le\'am depus. La AJOFM am avut o surpriza neplacuta. Eu am lucrat din ... (vezi toată discuția)
Patronul refuza sa incheie contract de munca ani40 ani40 Ma numesc Ionita Anisoara,am fost angajata din anul 2007 la un magazin de la mine din comuna unde am dat carnetul de munca,spunandu-mi k voi fii angajata cu ... (vezi toată discuția)
Concediere abuziva ContSters82334 ContSters82334 Buna ziua, Ma numesc George si sunt din Brasov.Sa incerc pe scurt povestea concedierii mele abuzive: M-am angajat la o firma de distributie in feb. 2008 pe ... (vezi toată discuția)