avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Drepturi de autor
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Drepturi de autor

Intreb pentru un mic restaurant.
Pana acum plateam drepturi de autor la UCMR ADA si drepturi de interpret la CREDIDAM, acum se pare ca cei de la ORDA au suspendat CREDIDAM, care a facut contestatie si si-a revenit in drepturi.
Mai nou se pare ca trebuie sa platesc si drepturi de producator, pentru casa de productie, mai sunt multi?....
Cei de la ORDA mi-au spus ca se platesc toate 3 (autor, interpret si producator) sunt obligatorii pentru o muzica ambientala data de la radio ? pentru ce mai platesc si radio la factura de electrica in cazul asta ?

Alte discuții în legătură

Autorizarea comunicarii publice a operelor muzicale si audiovizuale sisimona sisimona In multitudinea de taxe pe care trebuie sa le plateasca un hotel cu restaurant exista si aceste taxe pentru obtinearea unor licente ce ne permit difuzarea de ... (vezi toată discuția)
Ucmr -ada sau upfr A. Ionut A. Ionut Pentru activitatea desfasurata la un bar-club la care din cele doua organisme de gestiune colectiva a drepturilor de autor (UCMR-ADA sau UPFR) se achita taxele ... (vezi toată discuția)
Taxa drepturi de autor pentru muzicã ambientalã Crinisor Crinisor Buna ziua, pt difuzare muzica ambientala, am platit taxe la UCMR-ADA si CREDIDAM. Mi-a mai cerut sa platesc si la ei UPFR-ul. Pe site la ORDA mai apar si ... (vezi toată discuția)