avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 383 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general emitere factura+chitanta srl catre persoana fizica
Discuție deschisă în Contabilitate în general

emitere factura+chitanta srl catre persoana fizica

Buna ziua,

Va rog sa imi spuneti daca un srl ( neavand casa de marcat - lucrand doar cu companii) in cazul unor comenzi de la persoane fizice )

UN SRL POATE EMITE FACTURA+CHITANTA pentru persoane fizice ??

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: olden , utilizator 21:05, 12 Martie 2012
Nu
Daca emiteti catre persoane fizice facturi trebuie casa de marcat.
orice prestare de servicii sau vinzare catre persoane fizice se face cu Bon fiscal de la casa de marcat,doar daca aveti ob. de activitate care intra la execptii conform legi.
sa platesca prin banca nu in numerar si e OK.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturare persoane fizice si firme viorelcont viorelcont Va salut. Am si eu cateva nelamuriri. urmeaza sa incep a-mi factura serviciile foto-video. dar am cateva nelamuriri ca si SRL neplaritor de TVA. 1. pentru ... (vezi toată discuția)
Facturare persoane fizice aling aling Buna ziua! Sper sa ma ajutati. Voi lansa un site prin intermediul caruia atat persoanele juridice cat si persoanele fizice vor putea sa-si promoveze ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat inregistrata ambulant...? ContSters271762 ContSters271762 Buna ziua, am o casa de marcat inregistrata pt vanzari ambulant, intrebarea mea este ca daca la punctul de lucru al firmei prestez servicii de inchiriere ... (vezi toată discuția)