avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 261 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Casa de marcat inregistrata ambulant...?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Casa de marcat inregistrata ambulant...?

Buna ziua,

am o casa de marcat inregistrata pt vanzari ambulant, intrebarea mea este ca daca la punctul de lucru al firmei prestez servicii de inchiriere scule si unelte, si pt. persoane fizice, pot folosi casa de marcat, sau fac factura cu chitanta?
Cel mai recent răspuns: LIVIU NISTEA , utilizator 12:54, 11 Iulie 2013
Puteti emite bon fiscal, iar la cererea clientului veti emite factura a carei achitare va fi dovedita cu bonul fiscal.Cel mai bine ar fi sa emiteti factura pentru toate bonurile fiscale.
Multumesc.
Dar casa de marcat este fiscalizata ambulant, iar inchirierea as presta la punct de lucru.E ok?
Ambulant poate insemna orice punct unde societatea desfasoara activitate. Cel putin acesta este punctul meu de vedere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punct de lucru edys_cafe edys_cafe daca o societate are sediul social cu activitate mai trebuie sa scoata punctul de lucru??? (vezi toată discuția)
Bon fiscal sau bon fiscal si factura fiscala sweet sweet Buna ziua.lucrez la un magazin de scule si unelte de uz gospodaresc.as vrea sa stiu in ce situatii clientii pot cere ,pe langa bonul fiscal , si factura ... (vezi toată discuția)
Emitere factura da catre pfa neplatitor de tva rapanici rapanici Buna ziua, Sunt Pfa, cu activitate de taximetrie,neplatitor de tva. Va rog sa-mi spuneti daca pot sa dau unei persoane fizice factura si chitanta( fara bon ... (vezi toată discuția)