avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract Romt........m
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract Romt........m

In Ianuarie anul acesta am renuntat la serviciul de internet oferit de o cunoscuta companie de telefonie din Romania.(nu dau nume pentru ca am inteles ca nu este voie doar atat romt.......m.)
Pachetul continea serviciu telefon fix si internet fiind pe numele tatalui meu fost detinut politic .
Solicitarea am facuto eu pe internet si dupa un timp sa aprobat dar cu o noua prelungire pe 2 ani a contractului doar pentru telefon ,primind prin posta un act aditional.totul erea bine pana acum cateva zile cind tatal meu a decedat .Dupa cum am spus el erea detinut politic si avea o scutire la abonament aproape de suta la suta.Acum eu vreau sa renunt la acest abonament deoarece sigur ma va obliga sa-l platesc intreg adica undeva la 10 euro.Daca renunt inainte de :)terminarea contractului ma obliga sa platesc penalitati.
Cum ar fi mai bine ?
1 Sa las contractul asa Pe numele lui sa curga in continuare pana la final si dupa care sa trimit o notificare chipurile in numele lui?
2 Sau sa anunt ca a decedat si cer rezilierea contractului?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: nicu_o , utilizator 13:50, 15 Martie 2012
notificati-le decesul, cititi in contract daca exista vreo clauza de incetare in acest sens.
Formulati o notificare prin care va manifestati intentia de a rezilia contractul. Vedeti ce va raspund. Daca in contract este o clauza care prevede ca incetarea contractului inainte de termen la cererea unei parti se va face cu plata unei penalizari va trebui sa va conformati acestei clauze.
Daca le notifica intentia de a rezilia ei o pot accepta si emite o factura privind penalitatile acelea uriase de rezilere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract telekom nick4hiphop nick4hiphop Buna ziua, Bunica mea are incheiat un contract cu romtelecom pentru serviciile de televiziune si telefonie fixa. Contractul fost prelungit pe o perioada de ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telefonie mobila legea 161/2010 cristi_cj cristi_cj Buna , in urma cu un an am semnat un contract cu o companie de telefonie mobila (un abonament) iar acum m-am prezentat la un ghiseu pentru a notifica aceasta ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telekom Magdalena123456 Magdalena123456 Bună ziua. Cum pot să reziliez un contract Telekom dacă proprietarul (tatăl meu) a decedat? Trebuie să plătesc taxa de reziliere pentru reziliere ... (vezi toată discuția)