avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... A castigat cineva in instanta pentru lipsa semnaturii ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

A castigat cineva in instanta pentru lipsa semnaturii olografe a agentului constatator de pe procesul verbal de contraventie?

rog respecuos un raspuns competent !
- pana n luna 07 a am avut rovinieta valabila, am fost amendat in luna a 09 , neintentionat am mers fara ,de 10 ani am avut rovinieta platita pe fiecare an intergral , in mod normal sunt bun de plata !
- as dori sa stiu daca vre un alt sofeur a castigat in instanta datorita lipsei semnaturii olografe a ag constatator , pv ul avand in josul paginii '' a fost generat si semnat electronic conf l 455/2001 si a hg 1259/2001
- o solutie este sa platesc amenda la jum si ca contest pv -ul dar si suma de 96 E - unde am dreptate , deoarece pana in luna a 7a eram acoperit de rovinieta ..?!
multumesc anticipat !

Alte discuții în legătură

Proces verbal amenda rovinieta fara semnatura olografa leorot leorot Am contestat o amenda de rovinieta pe motivul lipsei semnaturii olografe. Am pierdut la judecatorie. Citez din hotararea ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri privind amenda rovinieta tudor92 tudor92 Va salut.Am primit astazi, 13.04.2011, un proces verbal de constatare a contraventiei intocmit la data de 25.03.2011.Se afirma ca doamna agent constatator X, ... (vezi toată discuția)
Pv amenda rovinieta daca nu are semnatura olografa? olteanugeo olteanugeo Buna ziua, Tocmai ce am primit o recomandata cu un PV de constatare a contraventiei : amenda lipsa rovinieta. PV are doar o semnatura electronica si o ... (vezi toată discuția)