avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Nelamuriri privind amenda rovinieta
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Nelamuriri privind amenda rovinieta

Va salut.Am primit astazi, 13.04.2011, un proces verbal de constatare a contraventiei intocmit la data de 25.03.2011.Se afirma ca doamna agent constatator X, anagajat al CNADNR , a constatat in data de 01.11.2010 ca am circulat fara rovinieta.In acea data nu aveam rovinieta.Asta e..dar in josul paginii scrie ca Acest document a fost generat si semnat electronic conform legii 455/2001 si HG 1259/2001 de catre: X cu certificatul numarul 2006051670MNF5 din data de 17.02.2011 emis de Certsign SA.Este posibil ca dansa sa poate sa constate fapta inaintea obtinerii certificatului?
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 00:20, 14 Aprilie 2011
Nu cred ca aveti motive sa va indoiti deoarece 17.02 este data cand documentul a fost printat din calculator pt a va trimite o copie dv spre instiintare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

A castigat cineva in instanta pentru lipsa semnaturii olografe a agentului constatator de pe procesul verbal de contraventie? iancu ionel iancu ionel rog respecuos un raspuns competent ! - pana n luna 07 a am avut rovinieta valabila, am fost amendat in luna a 09 , neintentionat am mers fara ,de 10 ani am ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de contraventie cu semnatura electronica ? Diana Ramona Diana Ramona Buna ziua . Ma lovesc de o speta pe care nu am mai intalnit-o pana in prezent . Un amic a fost sanctionat contraventional ptr lipsa rovinietei , iar PV de ... (vezi toată discuția)
Ce sunt inscrisurile pe suport informatic? art. 282-284 c.pr.civ aidu aidu Se includ intre acestea si e-mailurile? Caz in care pot avea forta probatorie a inscrisului sub semnatura privata... chiar si fara semnatura electronica ... (vezi toată discuția)