avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... avertisment scris
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

avertisment scris

in data de 8martie m-am pontat 4 ore dupa care am plecat la medic ca mi-era rau de la raceala anuntant prin sms superiorul.Mi-a dat medical pe 8 si 9 martie.Astazi,cand ajung la serviciu, seful imi da sa semnez un avertisment emis pe 9 martie, cand eram in medical.E posibil?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:50, 12 Martie 2012
Legea interzice concedierea pe durata concediului medical , nu si sanctionarea ... c.i.m. fiind suspendat de drept , consider ca si sanctionare dvs trebuia sa fie aplicata dupa revenirea din concediu medical ..
Multumesc pentru raspunsul promt.Credeti c-as putea s-o contest?
Da, se poate contesta aceasta sanctiune ... termenul este de 30 de zile de la data comunicarii ... actiunea este scutita de plata taxelor judiciare si se depune la Tribunalul n raza caruia domiciliati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semn de intrebare geaninasilvia geaninasilvia Buna ziua, Cum as putea sa procedez in cazul in care am fost concediata de la locul de munca pentru ca sunt insarcinata? Nu am semnat nici un act de ... (vezi toată discuția)
Exista vreo solutie? c_cyoby_2008 c_cyoby_2008 Am lucrat la o firma de tamplarie aproximativ 3 luni.La lucru am avut un accident,dar seful ma rugat la spital sa declar ca a fost accident in afara ... (vezi toată discuția)
Sanctiunea disciplinara avertisment scris poate fi contestată ... mitabiciclista mitabiciclista Sanctiunea disciplinara avertisment scris poate fi contestată în justiție? (vezi toată discuția)