avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Recursul meu a fost respins
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Recursul meu a fost respins

am si eu o intrebare cum vine chestia asta: am facut recurs la o sentinta la acident de masina la deva si au fost 3 infatisari a ramas in pronuntare si astazi cand sa dea sentinta am primit in loc de sentinta am primit recurs respin se poate asa ceva? deci am ramas fara cuvinte
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 21:06, 12 Martie 2012
pai daca erati in recurs ce asteptati ?
nu se putea da decat o decizie penala prin care se admitea ori se respingea recursul.
poi atuncea la ce nu o respins recursu de la prima infatisare nu dupa 3 infatisari respindge recursu mie asa mi se pare normal
depinde de complexitatea dosarului. judecatorii trebuiau sa judece recursul din prisma tuturor motivelor invocate si probabil ca au avut nevoie de 3 termene.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revizuire shhomerul shhomerul in cazul unei revizuiri a unei hotarari a instantei de recurs atunci cand s-au judecat doua recursuri atat al paratului cat si al reclamantului care este ... (vezi toată discuția)
Explicare dispozitiv hotarare judecatoreasca Valir Valir Buna seara ! Sper sa ma puteti ajuta in a obtine o transpunere intr-un limbaj comun pentru urmatoarea sentinta data in cazul meu. Pentru a va introduce ... (vezi toată discuția)
Nu înțeleg decizia instanței: ,,uneşte cu fondul excepţiei lipsei calităţii de reprezentant a reclamantei''. vă rog să-mi explicați StefaniaEmerson StefaniaEmerson Instanta a zis asa: Uneşte cu fondul excepţiei lipsei calităţii de reprezentant a reclamantei. Stabileşte termen la 16.04.2018, pentru continuarea ... (vezi toată discuția)