avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 321 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... transfer
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

transfer

In urma promovarii concursului la INM, un angajat din sistemul de aparare si ordine publica isi poate continua activitatea prin transfer la Ministerul Justitiei, sau trebuie sa demisioneze?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:24, 12 Martie 2012
Trebuie sa demisioneze ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De ce nu se respecta regulamentul de concurs pentru 15 noiembrie 2009 ? king_julian king_julian Se pare ca si in aceasta sesiune (la fel ca in celelalte) nu se respecta Regulamentul de concurs ! Mai precis, desi se precizeaza clar categoriile ce se pot ... (vezi toată discuția)
Laura codruta kovesi: "vom modifica admiterea in magistratura" ContSters122837 ContSters122837 Anul 2009 a fost primul an in care Ministerul Public a inregistrat peste 1.300.000 de dosare penale, a declarat, pentru AGERPRES, procurorul general al ... (vezi toată discuția)
Ce as putea sa fac sa ajung sa lucrez in politie dupa ce termin facultatea de drept Deaa Deaa sunt anul 4 la facultatea de drept si as vrea sa stiu daca un master in criminalistica mi-ar oferii oportunitatea sa ajung sa lucrez ca si criminalist, sau ce ... (vezi toată discuția)