Buna seara.Am incheiat un contract de mediere in vederea gasirii unui loc de munca in strainatate.Contractul a expirat si nici pana azi nu m-a contactat cineva de la firma respectiva.Acum conform contractului ei ar trebui sa-mi inapoieze 70% din valoarea comisionului platit pentru ca nu si-au respectat obligatiile contractuale.Am trimis o cerere scrisa de inapoiere a banilor prin posta cu confirmare de primire ,au primit-o insa nu au dat curs cererii.La telefoane nu mai raspunde nimeni.De curand am intrat pe pagina tribunalului din judetul respectiv si am vazut ca este un proces deschis pentru dizolvarea firmei,stadiul procesual:fond solutia la data de 16.12.2011:''Solutie: Ia act de renunţarea la cererea reconvenţională a reclamantului reconvenţional NS pentru revocarea administratorului PDC.Admite acţiunea reclamantei PDC şi dispune dizolvarea societăţii. Obligă pârâtul la 39,9 lei cheltuieli de judecată către reclamanta.Cu recurs.''
As dorii sa depun si o plangere penala impotriva lor (inselaciune) ,ce spuneti?
Ce ma sfatuiti sa fac in continuare?
doar prin instanta puteti obtine ceva...insa daca sunt in faliment va inscrieti la masa credala...in general multe astfel de firme au procedat la fel, adica au fraierit..si pe urma au intrat in faliment ...iar creditorii au la dispozitie capitalul social de 200 Ron sa excute....:(