avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 839 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Greseli in registrul de incasari si plati
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Greseli in registrul de incasari si plati

Buna ziua!
In urma cu 2 ani mi-am deschis un pfa iar un inspector de la finante imi explica cum sa complectez registrul de incasari si plati trecand si creditarea societati exact ca la complectarea unui registru de casa sa nu am sold pe minus. Cand am completat declaratia 200 venitul din care se scade cheltuiala contine si creditarea societati .
Ce pot face ? Va multumesc! Si mia mai zis ca evidenta banilor adusi ca aport se tin pe un document cumulativ? este OK ?

Alte discuții în legătură

Plati mai mari decat incasari in contabilitatea in partida simpla cristina_71 cristina_71 Buna seara, as dori sa stiu daca la o intreprindere individuala, platile lunare pot fi mai mari decat incasarile,in Registrul de incasari si plati.(In ... (vezi toată discuția)
Pfa sau srl??? adriana_trandafir2002 adriana_trandafir2002 Care sunt avantajele si dezavantajele unei PFA sau SRL in cazul unei activitati de asigurari (orice fel de asigurare)tip broker si audit de calitate? (vezi toată discuția)
Contabilitate si registru inventar la ii mirelast mirelast Buna ziua V-as ruga daca puteti sa ma ajutati si pe mine intr-o problema. In sept 2011 am infiintat o II cu activitate comert cu haine second hand. Tin ... (vezi toată discuția)