avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Au trecut doi ani de la primirea raspunsului, ne mai ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Au trecut doi ani de la primirea raspunsului, ne mai putem adresa instantei de contencios administrativ?

Buna dimineata.
Atat eu cat si fratele meu vrem sa ne recuperam taxa de poluare pentru masinile cumparate. Am auzit de procedura administrativa si am trimis contestatia catre Finante. Ne-a sosit raspunsurile negative, dupa cum am inteles ca era normal. Din pacate am avut necazuri in familie si nu am mai acordat atentie. De la data de la care am primit raspunsul Finantelor a trecut mai mult de 2 ani. Cum putem rezolva acum actiunea in instanta, auzisem ca dupa primirea raspunsului de la Finante trebuie sa depunem repede dosarul la tribunal la contencios administrativ. Acum nu riscam sa ne respinga dosarul ca fiind prea tarziu atacul la raspunsul finantelor? Multumim foarte mult
Cel mai recent răspuns: POP ILDIKO , Avocat 07:04, 13 Martie 2012
Termenul este de 6 luni de la primirea raspunsului, din pacate ati depasit termenul.
Dar faceti din nou o cerere la finante si dupa primirea raspunsului aveti un nou termen de 6 luni ca sa intentati actiune la tribunal pentru recuperarea taxei de poluare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto - recuperare csetezoli csetezoli buna. Am cuparat in 2010 oct. un Renault scenic cu an fabr. 1997. Am platit taxa de 2400 lei. Care sunt pasii pentru a-mi recupera banii, in cazul in care ... (vezi toată discuția)
Taxa de poluare gmr gmr am auzit ca ar exista o actiune la cedo impotriva statului roman privind taxa de poluare..stie cineva ceva de acest lucru?..daca da va rog detaliati un ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa poluare dingofl dingofl as dori sa stiu ce sanse am sa-mi recuperez taxa de poluare platita in oct 2008 am facut o cerere in acest sens catre finante si astept raspuns. daca va fi ... (vezi toată discuția)