Buna dimineata.
Atat eu cat si fratele meu vrem sa ne recuperam taxa de poluare pentru masinile cumparate. Am auzit de procedura administrativa si am trimis contestatia catre Finante. Ne-a sosit raspunsurile negative, dupa cum am inteles ca era normal. Din pacate am avut necazuri in familie si nu am mai acordat atentie. De la data de la care am primit raspunsul Finantelor a trecut mai mult de 2 ani. Cum putem rezolva acum actiunea in instanta, auzisem ca dupa primirea raspunsului de la Finante trebuie sa depunem repede dosarul la tribunal la contencios administrativ. Acum nu riscam sa ne respinga dosarul ca fiind prea tarziu atacul la raspunsul finantelor? Multumim foarte mult
Termenul este de 6 luni de la primirea raspunsului, din pacate ati depasit termenul.
Dar faceti din nou o cerere la finante si dupa primirea raspunsului aveti un nou termen de 6 luni ca sa intentati actiune la tribunal pentru recuperarea taxei de poluare.
Taxa de poluare
gmr
am auzit ca ar exista o actiune la cedo impotriva statului roman privind taxa de poluare..stie cineva ceva de acest lucru?..daca da va rog detaliati un ... (vezi toată discuția)