avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1068 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Declaratie fiscala pierduta
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Declaratie fiscala pierduta

Buna ziua,
Ma puteti ajuta cu date despre legislatia/procedura referitoare la obtinerea unei copii a unei declaratii fiscale pierdute?
Mentionez ca declaratia apare inregistrata in sistem (in fisa pe platitor) insa la societate nu mai exista originalul ci numai o copie xerox.

Multumesc,

Alte discuții în legătură

Acte "pierdute" Instantlife Instantlife Spun "pierdute" deoarece arareori se pierde un portofel intr-o multime... Asadar lipsesc toate celea: permis de conducere, certificatul de inmatriculale al ... (vezi toată discuția)
Cumparare auto Cristi Cristi Cristi Cristi Buna ziua,as avea nevoie de ajutor,doresc sa achizitionez un automobil,masina mica, va rog vsa imi spuneti pasii completi pe care trebuie sa i fac ,adica ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! mi-am facut buletinul in anul 2013, cand am implinit ... Alexandra Frîncu Alexandra Frîncu Buna ziua! Mi-am facut buletinul in anul 2013, cand am implinit varsta de 14 ani, el avand valabilitate pana anul acesta, la final de septembrie. Imi puteti ... (vezi toată discuția)