avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Justificarea manoperei in produs
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Justificarea manoperei in produs

Am infiintat un SRL cu un asociat pe un domeniu de productie in care aportul manoperei in produs este de 30% din pretul de vanzare. Deoarece firma este la inceput si noi ca si patroni lucram si produsele . Pentru ca nu suntem angajati , la firma noastra , nu putem identifica manopera in produs , se poate doar materie prima , curent si alte costuri . Cum putem justifica aceasta manopera neavand angajati si nefiind angajati ? Altfel aceasta manopera intra in profitul firmei pentru care trebuie platit impozitul aferent .

Alte discuții în legătură

Monografie handmade monicaVna monicaVna Buna ziua Am infiintat un srl avand ca obiect de activitate vanzare haine copii prin intermediul magazinului online. Pe langa marfurile achitionate direct de ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli productie cactusul cactusul Oare e gresit faptul ca, la o firma care produce geamuri termopane, in contabilitate cand se fac consumurile, nu se adauga si manopera pentru lucrarile ... (vezi toată discuția)
Productie -patiserie Cotinghiu Marcela Cotinghiu Marcela Buna, va rog frumos sa ma ajutati la o problema ,vreau sa-mi deschis o palacintarie si nu stiu ce acte am de facut pt. productie,cum calculez pretul de ... (vezi toată discuția)