avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 337 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... legislatia romana in publicitate
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

legislatia romana in publicitate

buna seara,
ma intereseaza sa stiu ce legi guverneaza activitatea unei viitoare societati comerciale cu activitate principala in domeniul publicitatii on line + magazin on line.
Multumesc

Alte discuții în legătură

Autorizatie pentru deschiderea unui magazin de imbracaminte/incaltaminte ContSters200730 ContSters200730 Buna seara! Detin o societate comerciala cu un domeniu principal de activitate diferit de ceea ce vreau acum sa deschid, acum orientandu-ma catre un magazin de ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl-greu cu inceputul costy t. costy t. Buna seara, vreau sa-mi fac un SRL cu domeniul principal de activitate: personalizare si decoratiuni pe obiecte din sticla si pe textile.Pe langa acestea ... (vezi toată discuția)
Vanzare imbracaminte anglia Sorina_bi Sorina_bi Am un srl care are ca obiect de activitate comert cu amanuntul al florilor...,pe care va trebui sa il inlocuiesc cu comert cu amanuntul al imbracamintei,am ... (vezi toată discuția)