avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatie pentru deschiderea unui magazin de ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatie pentru deschiderea unui magazin de imbracaminte/incaltaminte

Buna seara! Detin o societate comerciala cu un domeniu principal de activitate diferit de ceea ce vreau acum sa deschid, acum orientandu-ma catre un magazin de imbracaminte si incaltaminte. Pe rand, pentru a schimba domeniul principal merg la Camera de Comert, insa ce anume necesit pentru obtinerea autorizatiilor sau autorizatiei? Unde aflu exact pasii necesari? Mentionez ca societatea mea nu a inregistrat niciodata venituri, a fost doar deschisa si atat.
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 00:22, 3 Octombrie 2011
Trebuie sa aveti in obiectul de activitate comert cu amanuntul produse ..., sa declarati magazinul ca punct de lucru la RC, AFP si sa obtineti autorizatia de functionare pentru spatiu de la autoritatea publica locala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare intrepridere individuala Helenas Helenas sunt studenta si vreau sa-mi deschid un I.I.cu profil comert cu amanuntul in magazin specializat,dar nu stiu daca cod caen 471 e suficient sau trebuie detailat ... (vezi toată discuția)
Deschidere magazin alimentar in curtea bunicilor Stefi26 Stefi26 Ce acte imi trebuie pentru a putea incepe o activitate ? Pot beneficia si de banuti din partea statului (pentru a ma ajuta sa imi deschid ceva , avand in ... (vezi toată discuția)
Numele unei societati stanbogdan23 stanbogdan23 Am o dilema , va rog ajutati-ma ... Vreau sa ma asociez cu un prieten sa deschid un magazin de haine intrun centru comercial. Societatea are ca domeniu de ... (vezi toată discuția)