avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Deschidere magazin alimentar in curtea bunicilor
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Deschidere magazin alimentar in curtea bunicilor

Ce acte imi trebuie pentru a putea incepe o activitate ?
Pot beneficia si de banuti din partea statului (pentru a ma ajuta sa imi deschid ceva , avand in vedere ca sunt tanara ) pe langa capitalul pe care il am deja ?! Imi trebuie neaparat un spatiu foarte mare ?!
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Martie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:57, 2 Martie 2019
Trebuie sa va inregistrati mai intai srl-ul la registrul comertului, sediu acestuia il declarati la dumneavoastra la adresa din buletin urmand ca punctul de lucru, acolo unde va veti autoriza si activitatea pe codul caen 4711.
4711 comert cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vanzare predominanta de produse alimentare, bauturi si tutun Aceasta clasa include: -vanzarea cu amanuntul a unei largi palete de produse, din care predominante sunt produsele alimentare, bauturile sau tutunul: -activitati ale magazinelor generale care au, in afara de principalele lor vanzari de produse alimentare, bauturi sau tutun, alte cateva tipuri de marfuri, cum ar fi imbracaminte, mobila, articole electrocasnice, articole de fierarie, cosmetice etc.
Pentru asta va rog sa cititi detaliile de la adresa [ link extern ]
Daca cumva la adresa unde va fi punctul de lucru nu aveti o camera sau un spatiu separat de cel de locuit si unde sa va instalati magazinul, va trebi sa va construiti unul. Pentru asta sa incepeti cu autorizatia de construire si proiect.
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Martie 2019
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coduri caen magazin universal satesc radu_john radu_john BUNA ZIUA, doresc sa deschid un magazin universal (undeva la sat)cu diverse produse de la cele alimentare pana la unelte ,haine ... (vezi toată discuția)
Informatii utile aida85 aida85 as dori sa deschid un srl si as dori sa vand,produse alimentare,nealimentare,bauturi,tutun,legume si fructe si as dori sa stiu ce coduriCAEN TREBUIE SA ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! pentru cod caen 4711 - pentru un magazin alimentar, ... andreeaschlaepfer andreeaschlaepfer Buna ziua! Pentru Cod CAEN 4711 - pentru un magazin alimentar, este necesar un cod CAEN diferit / autrorizatie pentru vanzarea bauturilor alcoolice si a ... (vezi toată discuția)