avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita pentru cheltuieli de judecata
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita pentru cheltuieli de judecata

Am avut un proces civil care s-a intins pe 4 ani (fond+apel+recurs). In sentinta civila de la fond din luna 11.2008 am acordate cheltuieli de judecata fond suma A,in luna 12.2010 am acordate cheltuieli de judecata apel suma B. Am ajuns la executare silita.Am cerut actualizarea sumelor datorate.Executorul judecatoresc spune ca actualizarea sumelor se face de la luna 12.2010 pina in prezent.Eu inteleg ca art.371alin 3 din CPC spune ca actualizarea se face ......de la data cind a devenit executorie sau de la data cind creanta a devenit exigibila.In cazul meu eu spun ca de la 11.2008 iar Dl.executor de la 12.2010.Cine are dreptate si care sint argumentele legale,eu interpretind art.371 logic si poate subiectiv. Data exigibilitatii creantei nu este 11.2008? Cu multumiri

Alte discuții în legătură

Cheltuieli de judecata gigipanait gigipanait Am avut un proces civil care s-a intins pe 4 ani (fond+apel+recurs). In sentinta civila de la fond din luna 11.2008 am acordate cheltuieli de judecata fond ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! vreau sa fac recurs impotriva unei decizii date in ... Mika T Mika T Buna ziua! Vreau sa fac recurs impotriva unei decizii date in apel, intr-un proces civil si ma intereseaza daca sunt obligat sa am avocat. Multumesc! (vezi toată discuția)
Cerere de lamurire sau contestatie la titlu ? ContSters40598 ContSters40598 Vreau sa lamuresc dispozitivul unei hotarari mai vechi, -2002 -pusa in executare silite, executare care din varii motive inca nu s-a finalizat. Art.281 indice ... (vezi toată discuția)