avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... recurs
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

recurs

buna ziua.
am avut un proces de partaj judiciar, care s-a terminat,pe data de 27.01 2012 am primit hotararea acasa(mentionez faptul ca tot la aceasta data a primit-o si partea adeversa)care spunea ca este atacabila in 15zile, pe data de 20.02.2012 am facut hotararea definitiva, si la cateva zile am primit citatie de recurs, cererea este inregistrata tot cu data de 20.02.2012,intrebarea mea este ,se poate face recursul,este in termen?
va multumesc.
Cel mai recent răspuns: george_puchiu , utilizator 13:33, 13 Martie 2012
da, există posibilitatea recursului după termenul de 15 zile în care se poate exercita această cale de atac.
Astfle instituția repunerii în termen operează în cazul în care partea dovedește că a fost implicată printr-o împrejurare fără voința ei să efectueze actul de procedură, actul de procedură urmând a se îndeplini în termen de 15 zile de la încetarea împrejurării, iar în același termen vor fi arătate și motivele împiedicării.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie in anulare feel feel Buna ziua! Am o intrebare in legatura cu o contestatie in anulare. Am introdus o contestatie in anulare pe motivul ca procedura de citare nu a fost ... (vezi toată discuția)
Recurs tardiv!!!!! magdalenapaun magdalenapaun in situatia in care hotararea a fost comunicata la sediul societatii, dar ea a fost primita de catre o persoana care nu avea nici-o calitate in firma, iar ... (vezi toată discuția)
Recurs Liulica Gina Liulica Gina Buna ziua! Va rog un sfat. Sunt intr-un proces civil legat de un teren, eu impreuna cu vecinul meu G, impotriva lui RAD, de la care am cumparat terenul. ... (vezi toată discuția)