avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii dreptul de a incasa comision daca am pensie anticipata
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

dreptul de a incasa comision daca am pensie anticipata

Buna ziua! De un an sunt beneficiara unei pensii partiale anticipate. Din dorinta de a utiliza niste produse naturiste la preturi promotionale, m-am inscris intr-o retea MLM.
Deoarece am atins un anumit nivel de comanda, beneficiez de acum -cand comand- de un bonus modic, care mi se vireaza intr-un cont in luna urmatoare celei in care am comandat. Imi permite legea sa incasez acesti bani ?

Alte discuții în legătură

Mlm - teapa sau inselatorie nobody2 nobody2 Buna dimineata. Am o firma de produse. Pentru am-i atrage clienti am fost incantat sa fac contract pe un an de zile cu MLM-ul Lyoness, caruia trebuie sa-i dau ... (vezi toată discuția)
Problema cu o scrisoare de garantie bancara vlaika ionela florina vlaika ionela florina Va rog sa-mi dati un sfat! Reprezint o societate si am semnat un contract de vanzare cumparare de produse de constructie cu o firma din Spania. Acestia, ... (vezi toată discuția)
Bonusul de la prestatorul serviciului de salubrizare. marian_01 marian_01 ma numesc marian,si sunt noul presedinte al unei asociatii de proprietari,in cursul mandatului meu am fost informat verbal de catre cenzorul asociatiei ca noi ... (vezi toată discuția)