avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... intrebare - s-a respectat distanta intre constructii?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

intrebare - s-a respectat distanta intre constructii?

buna ziua,
la aproximativ 20 m de casa mea, s-a construit un bloc de 8 etaje. Problema mea nu este ca respectivul constructor s-a inteles cu vecinii din prima linie (adica de langa blocul sau), ci faptul ca incepand cu ora 14 eu nu mai am soare deloc din cauza blocului respectiv. Credeti ca am vreo sansa sa-l actionez in judecata pentru acest lucru? Pana acum nu m-am gandit la asa ceva, dar in momentul in care de la ora 14 nu mai vezi soarele.....este crancen.

Alte discuții în legătură

Autorizatie si distante intre cladiri... marinelapolescu marinelapolescu Buna ziua, Am cumparat un teren, pentru a construi pe el un bloc. Am obtinut certificat de urbanism pt. p+2e+m, si eu voiam sa fac 3e, asa ca am scos un ... (vezi toată discuția)
Vecin ce nu doreste sa plateasca o lucrare a asociatiei Elian_Cismileanu Elian_Cismileanu Buna ziua, Suntem o asociatie de locatari a unui bloc nou din Constanta , dat in folosinta in anul 2009. Blocul are 5 etaje, 15 apartamente, fara subsol, si ... (vezi toată discuția)
Construcție bloc lângă casă. ce condiții trebuie să se respecte? Îmi va fi umbrită aproape toată proprietatea alex.anca alex.anca buna ziua. Stau la casa in Suceava in zona de case. Acum aproximativ un an un dezvoltator imobiliar mi-a cerut aprobarea constructiei unui bloc P+2+M pe ... (vezi toată discuția)