avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Autorizatie si distante intre cladiri...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Autorizatie si distante intre cladiri...

Buna ziua,

Am cumparat un teren, pentru a construi pe el un bloc. Am obtinut certificat de urbanism pt. p+2e+m, si eu voiam sa fac 3e, asa ca am scos un pud, si apoi am obtinut si autorizatie pentru P+3E+M. M-am apucat de construit, insa acuma s-au gandit vecinii ca e prea inalt blocul meu, si s-au apucat de comentat si de facut plangere la primarie.

Unul dintre vecini are o casa cu etaj, insa intre constructia mea si a lui sunt vreo 15 metri. Iar in partea cealalta e doar teren, nu e construit nimic, si vecina de acolo mi-a facut plangerea; de la constructia mea si pana la limita de propr. mai sunt vreo 8 metri...ea inca nu are nimic construit si e in partea de vest.

Ea vrea sa ma dea in judecata, insa soare are cel putin 2 ore pe zi, cum se prevede in norma, distanta este de 8 metri, cu ce mai lasa ea daca va construi...blocul meu o sa aiba o inaltime de vreo 15 metri. In zona respectiva mai sunt blocuri, si cu 2e+m si cu 3e+m.

Ar avea aceasta vreo sansa sa-mi desfiinteze autorizatia? Pe ce motive?!
Daca ma da in judecata, se poate obtine suspendarea lucrarilor???

Alte discuții în legătură

Urgent! constructie limita proprietate! tynatwine tynatwine Buna ziua, Langa noi (bloc P+3e+m) se construieste bloc P+2e+m,. Au inceput saparea fundatiei la 3 m. de limita de proprietate. Politia a spus ca e in ... (vezi toată discuția)
Regim de inaltime casa unifamiliala matei_stoica matei_stoica Buna ziua, Doresc constructia unei case unifamiliale. Mi-am scos certificat de urbanism insa am o nedumerire. Conform certificat urbanism regimul de ... (vezi toată discuția)
Construire pe teren ingust - front stadal 11ml wai wai Buna ziua, Rog a fi consiliat, daca este posibil, in urmatoarea speta: - sunt in faza cumpararii unui teren cu urmatoarele caracteristici: 300 mp, front ... (vezi toată discuția)