avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1319 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... regim de inaltime casa unifamiliala
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

regim de inaltime casa unifamiliala

Buna ziua,

Doresc constructia unei case unifamiliale. Mi-am scos certificat de urbanism insa am o nedumerire. Conform certificat urbanism regimul de inaltime este specificat astfel: P+E+M, inaltime maxima 10,50m

Eu doresc realizarea unei constructii D+P+E, care nu va depasi inaltimea maxima de 10,50m.

Conform discutiei cu cei de la primaria comunei de care apartin mi-au comunicat ca PUZ-ul asta prevede si ca m-ar ajuta dar nu prea stie cum. Vecinul de langa mine are demisol si casa a fost construita acum vreo 2-3 ani, fiind vorba de niste parcele de teren recent intrate in intravilan.

Daca este vorba de nerespectarea P+E+M, insa se va respecta inaltimea maxima, se poate obtine in vreun fel autorizatia de constructie? Atata timp cat studiul geotehnic ar permite constructia unei D+P+E care ar fi problema de a nu mi se elibera autorizatia de constructie?

Aveti idee cat mai costa un PUD si in medie cam cat timp dureaza?

Multumesc mult pentru ajutor.

Alte discuții în legătură

Interdictie constructie casa pe teren intravilan agricol joegrecu joegrecu Buna ziua, O intrebare as avea. Am dori sa construim o casa cu parter si mansarda pe un teren intravilan agricol. Terenul are o suprafata de 1000 mp, iar ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie andrei_bunea andrei_bunea Buna ziua, Am nevoie de sfaturile voastre. Bunicul meu are un pamant de 155mp cu urmatoarele caractestici: invecinare Nord Est AB: 9ml invecinare Nord ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie atepelus atepelus Autorizatia se poate obtine in baza PUG( certificat de urbanism) la terenurile libere de contructii sau este obligatoriu ca zona sa aiba o documentatie ... (vezi toată discuția)