avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... autorizatie de constructie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

autorizatie de constructie

Autorizatia se poate obtine in baza PUG( certificat de urbanism) la terenurile libere de contructii sau este obligatoriu ca zona sa aiba
o documentatie aprobata de PUZ,
-teren intravilan

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: atepelus , utilizator 20:52, 25 Martie 2010
In certificatul de urbanism apare regimul tehnic si juridic al terenului. Astfel, acolo se stipuleaza ca in conformitate cu ”PUZ aprobat de primarie” se poate construi: regim de inaltime de ...m, POT ...%, CUT ...%, etc.
Toate acestea sunt prevazute in PUZ.
Nu am PUZ in urbanism, am PUG cu regim economic-locuinta/
p+2 /intravilan etc
se da autorizatie in faza asta PUG?
Daca exista PUG....se va emite autorizatie de constructie. Trebuie insa sa depuneti toate documentele mentionate in certificatul de urbanism pentru a putea obtine autorizatia...
Ultima modificare: Joi, 25 Martie 2010
Rodica Ciobanu, Avocat
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie constructie ioneliya38 ioneliya38 buna ziua,daca detin 2000 mp teren extravilan agricol,pot obtine autorizatie de constructie?multumesc (vezi toată discuția)
Construire fara elaborare puz elenamusat1974 elenamusat1974 Buna ziua, Recent am achizitionat un teren intravilan - arabil, in oras, care nu are inca PUZ. Conform PUG aprobat destinatia terenului este M1a - subzona ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie marinar_71 marinar_71 Buna ziua! Am achizitionat un teren intravilan cu destinatia curti constructii in Constanta in August 2012. Inainte de achizitionarea terenului am cerut ... (vezi toată discuția)