avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 358 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... constructie ridicata fara autorizatie
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

constructie ridicata fara autorizatie

Buna ziua,

as vrea sa stiu daca o constructie ridicata fara autorizatie de construire (este vorba de un spatiu comercial construit acum un an de mine, cu iesire la drum judetean- l-am ridicat fara acte fiindca este intr-o comuna unde majoritatea treburilor se fac fara autorizatii) o pot include in cartea funciara a casei pe care intentionez sa o dau in lucru in curand.
In contractul de vanzare cumparare pe care l-am facut cand am cumparat casa scrie :"casa paianta, anexe, bucatarie" etc.
Doream sa stiu daca cel care imi va lucra cartea funciara ar putea sa imi strecoare si constructia noua folosindu-se de faptul ca in contract nu scrie clar daca era sau nu construita cand am cumparat casa.

Multumesc !

Alte discuții în legătură

Demolare partiala casa paianta si construire (consolidare) fara autorizatie - problema cu fiscul laviv79 laviv79 V-as ruga sa ma ajutati cu un sfat. Am cumparat o casa de paianta in Bucuresti, care a fost incendiata chiar inainte de a semna contractul de ... (vezi toată discuția)
Casa intabulata "fara acte" SORANAD SORANAD Sunt in tratativa pentru a cumpara o casa si in cartea funciara scrie la situatia juridica \\"fara acte\\" deci fara autorizatie de construire . Casa a fost ... (vezi toată discuția)
Sa cumpar imobil fara autorizatie de constructie / sau certificat de edificare a constructiei ? dana2017 dana2017 Buna ziua, vreau sa cumpar o casa ridicata in anul 2000 fara autorizatie de constructie si fara p-v de receptie. Proprietarul a reusit de curand sa faca ... (vezi toată discuția)