avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Casa intabulata \\"fara acte\\"
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Casa intabulata "fara acte"

Sunt in tratativa pentru a cumpara o casa si in cartea funciara scrie la situatia juridica "fara acte" deci fara autorizatie de construire .
Casa a fost construita in 2008 ,daca o cumpar va trebui sa obtin eu autorizatie de construire ?
Cel mai recent răspuns: FLORIN FLOREA , Expert cadastru autorizat ANCPI / OCPI 20:11, 30 Martie 2015
Da pentru a intra in legalitate cu construcția va trebui sa obtineti autorizatia de construire( sau legalizare).Apoi veti actualiza datele din cartea funciara referitoare la constructie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abateri fata de proiectul autorizat la o constructie veche godaddy godaddy Buna ziua, Sunt in situatia de a cumpara un imobil construit acum cativa ani, la constructia caruia au existat abateri fata de planurile pentru care s-a ... (vezi toată discuția)
Intabulare imobil neversaynever neversaynever Buna ziua,am si eu o problema care suna cam asa;Se cumpara o casa veche inscrisa in CF si la care extrasul spune; casa ,curte si gradina in suprafata totala de ... (vezi toată discuția)
Casa modificata fara autorizatie sorinel74 sorinel74 Buna ziua.In 2003 am cumparat undeva la tara o casa iar in 2012 am modificato fara a avea autorizatie.Mentionez ca aceasta casa este construita la 1 metru ... (vezi toată discuția)