avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 966 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Casa modificata fara autorizatie
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Casa modificata fara autorizatie

Buna ziua.In 2003 am cumparat undeva la tara o casa iar in 2012 am modificato fara a avea autorizatie.Mentionez ca aceasta casa este construita la 1 metru distanta de gardul vecinului dar asa a fost prinsa in cartea funciara,iar eu am mai construit inca 2 camere in prelungirea ei fara a avea autoriatie si tot la 1 metru distanta de gardul vecinului.cum as putea sa intruu in legalitate acum?
Cel mai recent răspuns: sorinel74 , utilizator 08:43, 15 August 2014
Trebuie să obțineți autorizație de construire. Solicitați de la primărie un certificat de urbanism pentru obtinere A.C. și veti vedea exact ce va fi necesar. Incercați dacă este acceptată de către primărie și varianta de proiect legalizare extindere construcție.
Parcurgeti procedura legala,executie proiect tehnic,solicitati autorizatie constructie si certificat de urbanism
Ulterior cu procesul verbal de receptie lucrari si restul documentelor solicitati la OCPI notarea dreptului de proprietate asupra constructiei cat si la autoritatearea fiscala
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie constructie calin72 calin72 Buna Ziua, am si eu o intrebare si va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns. Am o casa la tara mostenire de la bunici(casa a fost construita din fostul ... (vezi toată discuția)
gard si autorizari ioanandrei ioanandrei Va rog, 1. construirea unui gard format din stilpi din teava rotunda metalica si panouri de sirma , necesita autorizatie de constructie ?( stilpii vor fi ... (vezi toată discuția)
Constructie etaj de 6 ani,fara autorizatie..... mihasava mihasava Buna ziua....Am construit pe casa mea,in 2007,un etaj din osb,fara autorizatie de extindere...Acum au venit cei de la primarie si imi cer actele....As dorii sa ... (vezi toată discuția)