Buna ziua....Am construit pe casa mea,in 2007,un etaj din osb,fara autorizatie de extindere...Acum au venit cei de la primarie si imi cer actele....As dorii sa stiu la ce sa maastept ptr aceasta constructie,si modificarea gardului....Multumesc anticipat...
construirea fara autorizatie se amendeaza cu sume de intre 5000-10.000 ron.
o alta consecinta poate fi sa va oblige sa demolati constructia daca a fost facuta fara proiect si reprezinta un pericol din punctul de vedere al inspectiei in constructii.
deci va va obliga sa intrati in legalitate , aceasta insemnand parcurgerea tuturor etapelor autorizarii adica :
1. cerere de eliberare certificat de urbanism, prin care primaria va va cere sa obtineti anumite avize de la distribuitorii de utilitati si agentia de mediu apoi o expertiza tehnica care sa verifice daca s-a respectat legea privind sigurata in constructii .
2. cerere de autorizare constructie la care trebuie sa fie atatasate toate avizele , expertiza si proiectele de : arhitectura, instalatii si rezistenta.
Proiectarea unei case
valy 84
Buna ziua. Am o casa in bucuresti, o casa veche din caramida si asa vrea sa o daram si sa fac alta in locul ei P + 1, parter 65 mp, etaj 65 mp. Cam cat m-ar ... (vezi toată discuția)
Renovarea unei case
aiurelu36
am cumparat o casa veche ,din lemn si vreau sa o renovez in totalitate adica sa o daram pana la temelie,sa consolidez fundatia,si sa o reconstruiesc exact la ... (vezi toată discuția)