avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 358 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... cheltuieili PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

cheltuieili PFA

In cazul unui PFA - C.M.I se pot deduce cheltuielile cu reparatii si intretinerea masinii daca exista contract de comodat ptr masina ?
Cel mai recent răspuns: ContSters98997 , utilizator 18:04, 13 Martie 2012
Da

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract comodat auto intre pf si pfa big_bughy big_bughy Buna ziua, am o masina, credit auto, masina este pe numele meu, sunt proprietar, nu banca. As vrea sa o pot trece pe PFA sa imi deduc cheltuielile. Am ... (vezi toată discuția)
Ce cheltuieli poate deduce pfa? bygserv bygserv Buna ziua. Revin din nou pe acest forum ( foarte folositor dealtfel ) cu inca o intrebare. Inafara de cheltuielile cu achizitia produselor care privesc ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli deductibile pfa karinal karinal Daca in contractul de comodat pentru sediul profesional al PFAului nu am specificat suprafata camerei in care imi voi desfasura activitatea, cum pot sa deduc ... (vezi toată discuția)