avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 311 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de colaborare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de colaborare

Buna seara,
Exista un model de contract de colaborare intre o societate comerciala si o persoana fizica.
Persoana fizica vinde produsele firmei si primeste comision din vanzari.
Exista asa ceva?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:32, 19 Martie 2012
De ce nu incheiati un contract de comision? ... gasiti aici un astfel de model:
[ link extern ]
Se poate face cu orice persoana fizica fara sa fie autorizata?de exemplu pentru un agent de vanzari.
multumesc.
Da, pentru incheierea unui astfel de contract comisionarul nu trebuie sa fie PFA. ... se incheie fara niciun obstacol si cu o persoana fizica.
Puteti sa-mi spuneti, va rog, si ce taxe trebuie platite catre stat?
Multumesc.
Contract de comision. Contributii ...
[ link extern ] /

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Colaborare cu persoane fizice neautorizate in baza unui contract de comision? prindeo prindeo Buna ziua, Am deschis recent o firma care se ocupa cu intermedieri, si am nevoie sa colaborez cu persoane fizice pentru a prospecta piata si a-mi gasi ... (vezi toată discuția)
Comisionari - probleme cu politia MolnarV MolnarV Buna ziua, va rog frumos am nevoie de indrumare si de cateva sfaturi legate de problemele cu care se confrunta o societate comerciala la care lucrez. Aceasta ... (vezi toată discuția)
Fiscalitate mandant&mandatar pf/pfa(ii) Lorin77 Lorin77 Buna ziua, Se poate incheia contract de mandat/comision cu titlu oneros pentru reprezentantii de vanzari (persoane fizice) ai unei companii de intermedieri in ... (vezi toată discuția)