avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii spor de vechime!
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

spor de vechime!

Buna ziua!!Am o problema legata de sporul de vechime!!Lucrez la o scoala ca ingrijitor cu 75%din salariu mediu pe economie!!Luna aceasta am constatat ca pe fluturasul de salariu nu apare rubrica cu spor de vechime!Am intrebat la contabilitate si mi s-a spus ca la personalul auxiliar nu apare si ca ar fi inclus in salar!Nu stiu ce spune legea dar eu cred ca nu este legal!La un calcul simplu eu nu regasesc suma de bani aferenta valorii de 20%,menrionez cam o vechime in munca de 19 ani!Spre exemplificare o sa trec sumele de pe fluturas.Salariu vde baza=525,venit brut =525,somaj=3,cas=29,ciasoc=55,deducere personala=250,impozit=30,salariu net=408.Eu nu regasesc aici cei 20%.Va rog sa ma ajutati si sa ma indrumati ce sa fac in continuare!Multumesc!!

Alte discuții în legătură

Nelamuriri fluturas salariu miara miara Buna seara. Va rog mult sa ma ajutați cu interpretarea datelor din fluturasii de salariu aferenți lunilor iunie și iulie. În luna iulie ( ... (vezi toată discuția)
Salariul minim pe economie rabusanuraluca rabusanuraluca buna seara va rog frumos sa ma lamuriti intr-o problema. cumnata mea e incadrata ingrijitor la gradinita, dar pe CIM apare specificata suma de 644 ron ca ... (vezi toată discuția)
Care este datoria unui salariat la stat, cu salariul de 720 lei walyy walyy Am si eu o mica problema, pentru a nu fii inselata iar de catre fostul meu sef as dorii sa stiu ce datorii am eu ca si salariat fata de stat la salariul de 720 ... (vezi toată discuția)